Een hele rare vraag kwam ineens bij mij op....
Een hele rare vraag kwam ineens bij mij op toen ik in de auto op weg naar mijn atelier een hond en zijn baasje zag lopen. Deze hond keek zo vrolijk op naar z'n baasje, en zo gelukkig, dat ik ineens bedacht dat veel honden en hun bazen verveeld over straat lopen. Zelfs heel vaak met een mobiel in de handen. Het baasje bedoel ik dan. 

Ineens bedacht ik mij: wat als je nooit wat leuks doet met je hond. Dag in dag uit hetzelfde rondje en liefst snel, terwijl je op je telefoon kijkt. 
Wat als jou hond jou helemaal zat is?

10 à 12 jaar

Als je bedenkt dat je hond misschien maar zo'n 10 à 12 jaar heeft gemiddeld, dan moeten we toch ons best doen om het leuk voor ze te maken?

Stel dat het mogelijk is - even heel gek gedacht: Zou jou hond van je willen scheiden? 
Op zoek naar een leukere baas? Eentje die ook van hem houdt, maar meer aandacht en waardering geeft? 

Want mannnn.... wat doen die honden veel voor ons. 
Ze staan altijd voor je klaar, veroordelen je nooit, als je down bent, krijg je die natte neus even in je handen en peppen ze je op, door knuffelen en aaien trekken ze heel veel spanning uit ons en zorgen ze ervoor dat er weer tegen kunnen. 
En nog veel meer. 


Mooie verhalen

Ik heb al zo enorm veel bijzondere verhalen gehoord wat een hond voor mensen heeft betekent. 
Zulke mooie verhalen!


Weer trainen

Terwijl ik in m'n atelier dit zit in te tikken in m'n laptop, ligt m'n hond Jack nu op het kleed onder m'n bureau. Ik bedenk dat het geen kwaad kan om weer te trainen of te spelen met hem. Oude honden die niet meer goed kunnen bewegen kunnen wel snuffel spelletjes doen. Je kent het vast wel. Zo'n snuffelkleed waar je wat brokjes in verstopt. 
Jack pakt steeds gelijk een speeltje als ik op sta, daar wordt ik ook wel eens simpel van, maar moet er ook wel om lachen. 

Zou jou hond bij je blijven?p.s. Wil je een berichtje krijgen als er weer een nieuw portret bij is gekomen? 
Of als ik ergens een expositie heb? 
Meld je dan even aan voor de nieuwsbrief op de homepage.

p.p.s. wist je dat je ook wenskaarten of eeprint kunt bestellen op A4 of A3 formaat?