Wat wil je later worden?

"Schrijfster en kunstenaar." Dat zei ik al vanaf heel jonge leeftijd.

🤎

Ik zorg nu voor gezonde woningen door deze te meten op stralingsbelastingen en hierover adviezen te geven; heel mooi en bijzonder werk, omdat een woning heel bepalend kan zijn voor je gezondheid en hoe je functioneert. 
(Lees hier meer over op: astridtax.nl

Ik heb hier ook een boek over geschreven, "Uit straling" genoemd. 
Alleen in het Nederlands te verkrijgen.Maar ik ben uiteindelijk óók mijn droom gaan volgen. 

Schilderen en schrijven. 

Het maken van kunst in olieverf en kleurpotlood dat valt onder hyperrealisme of fine art past het best bij mij. Ik word er gelukkig van. De focus, de stilte, het precieze en natuurlijk de schoonheid van de dieren, vooral het wild.
Nu wil ik graag iedereen het gevoel overbrengen wat het genieten van kunst of het creëren van kunst met je kan doen. 

Ik weet zeker dat het helend werkt, op meerdere vlakken. 🤎 🤎 🤎


Englisch
What do you want to be when you've grown up? "Writer and artist." I said that from a very young age.
I now ensure healthy homes by measuring their radiation loads and providing advice on this; very beautiful and special work, because a home can be very decisive for your health and how you function. (Read more about this at: astridtax.nl)
But in the end I also started following my dream: painting and writing.
Now I would like to convey to everyone the feeling of what enjoying art or creating art can do for you.
I'm sure it has a healing effect on several levels.
p.s. Wil je een berichtje krijgen als er weer een nieuw portret bij is gekomen? 
Of als ik ergens een expositie heb? 
Meld je dan even aan voor de nieuwsbrief op de homepage.

p.p.s. wist je dat je ook wenskaarten of eeprint kunt bestellen op A4 of A3 formaat? 
 

0 Comments

Leave a Comment